Volg ons

Eerste Divisie

Telstar-doelman Sven van der Maaten strijkt neer bij Scheveningen

Telstar-doelman Sven van der Maaten strijkt neer bij Scheveningen

Scheveningen heeft zich voor komend seizoen versterkt met doelman Sven van der Maaten. De 26-jarige goalie komt over van Telstar.

Op Houtrust wordt Van der Maaten de opvolger van Wesley Zonneveld, die de overstap maakt naar Rijnsburgse Boys. Van der Maaten mag met Björn Bénard gaan strijden om de positie onder de lat in het elftal van coach John Blok. Van der Maaten speelde eerder voor NAC Breda, Vitesse, EFC en DVS’33.

,,Sven is een zeer stabiele en betrouwbare keeper met daarnaast een aantal aanvullende specifieke kwaliteiten. Hij beschikt over een goede basis en deed al de nodige ervaring op. Sven past goed bij ons als speler en als mens en heeft tevens de juiste motivatie om te kiezen voor een vervolg als topamateur. Wij hebben met Sven en Bjorn nu wederom de beschikking over twee doelmannen die enerzijds de concurrentie met elkaar aan kunnen gaan maar er ook direct kunnen staan in de Tweede Divisie. Daarnaast zijn het twee prettige persoonlijkheden waaraan de jonge talentvolle doelmannen direct daarachter zich kunnen optrekken”, stelt de technische commissie van de club op de clubsite.


.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie