woensdag, 24 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieTelstar-doelman Sven van der Maaten strijkt neer bij Scheveningen

Telstar-doelman Sven van der Maaten strijkt neer bij Scheveningen

Scheveningen heeft zich voor komend seizoen versterkt met doelman Sven van der Maaten. De 26-jarige goalie komt over van Telstar.

Op Houtrust wordt Van der Maaten de opvolger van Wesley Zonneveld, die de overstap maakt naar Rijnsburgse Boys. Van der Maaten mag met Björn Bénard gaan strijden om de positie onder de lat in het elftal van coach John Blok. Van der Maaten speelde eerder voor NAC Breda, Vitesse, EFC en DVS’33.

,,Sven is een zeer stabiele en betrouwbare keeper met daarnaast een aantal aanvullende specifieke kwaliteiten. Hij beschikt over een goede basis en deed al de nodige ervaring op. Sven past goed bij ons als speler en als mens en heeft tevens de juiste motivatie om te kiezen voor een vervolg als topamateur. Wij hebben met Sven en Bjorn nu wederom de beschikking over twee doelmannen die enerzijds de concurrentie met elkaar aan kunnen gaan maar er ook direct kunnen staan in de Tweede Divisie. Daarnaast zijn het twee prettige persoonlijkheden waaraan de jonge talentvolle doelmannen direct daarachter zich kunnen optrekken”, stelt de technische commissie van de club op de clubsite.


.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD