Volg ons

Eerste Divisie

Telstar-coach Snoei: ‘Het begint al een vriendenploeg te worden’

Telstar-coach Snoei: ‘Het begint al een vriendenploeg te worden’

Met een vrijwel geheel nieuwe selectie begint Telstar het seizoen vanavond met een uitduel bij FC Eindhoven. Ook op de bank zit in Mike Snoei een nieuwe coach: ,,Ik ben blij dat we kunnen beginnen”, zegt hij tegenover RTV NH.

Chemie
,,We staan er prima voor”, meent de ervaren oefenmeester bovendien. ,,We hebben een nieuwe ploeg met 15 nieuwe spelers. Daar moet je eerst proberen een team van te maken. De chemie is er zeker al. Het is al een vriendenploeg aan het worden. De jongens kunnen al wat hebben van elkaar.”

Kunstgras
Telstar kan voorlopig nog niet beschikken over Benjamin van den Broek. Hij onderging deze week een operatie en staat nog enkele weken buitenspel. Het meespelen van Andrija Novakovich, de Amerikaan die gehuurd is van Reading, heeft moeite met het kunstgras en kampt derhalve met knieklachten.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie