woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieTelstar-coach Mike Snoei na uitschakeling door VVSB: 'Ik schaam me dood'

Telstar-coach Mike Snoei na uitschakeling door VVSB: ‘Ik schaam me dood’

Telstar werd woensdagavond uitgeschakeld door VVSB. Daar leek het echter in het begin van de wedstrijd totaal niet op, omdat de Jupiler League-club op voorsprong kwam en zag dat VVSB al na twintig minuten met tien man verder moest. Telstar-coach Mike Snoei is dan ook woedend: ,,Als ik zie hoe een halfmanke spits ons in de lure laat leggen, dan schaam ik me diep”, sprak hij tegenover RTV NH.

Treurig

,,Het is niet te bevatten. Het ideale scenario met een snel doelpunt”,stelde de coach. ,,Maar het leek wel alsof er een paar jongens niet geïnteresseerd waren in dit bekertoernooi. Dat zou ik wel echt treurig vinden.”

Karakter
,,We zijn afgetroefd op inzet en karakter, terwijl dat juist normaal onze kracht is, gezien bijvoorbeeld de manier waarop we terugkwamen tegen Jong AZ”, besloot de voormalig coach van Vitesse.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD