maandag, oktober 25, 2021
HomeClubsKoninklijke HFCTelstar-clubicoon Korpershoek naar Koninklijke HFC, Danny Hols blijft toch actief

Telstar-clubicoon Korpershoek naar Koninklijke HFC, Danny Hols blijft toch actief

Frank Korpershoek is komend seizoen te vinden op de velden van Koninklijke HFC. Het clubicoon van Telstar zal niet als speler actief zijn bij de Haarlemmers, maar wordt assistent van trainer Gertjan Tamerus.

,,Voordat Frank een geweldige carrière tegemoet ging bij Telstar begon het voetballen voor hem in de jeugd bij Koninklijke HFC. In het verleden heeft Frank al diverse jeugdteams van onze vereniging. Naast zijn werkzaamheden voor Ajax en het volgen van de cursus UEFA-A bij de KNVB gaat Frank onze hoofdtrainer Gertjan Tamerus assisteren”, schrijft HFC op de clubsite.

Daarnaast melden de Haarlemmers dat zij komend seizoen toch kunnen beschikken over Danny Hols. De routinier kondigde eerder zijn afscheid aan, maar gaat toch nog een jaar door.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD