Volg ons

Eerste Divisie

Telstar bezorgt Almere City opnieuw nederlaag, Cambuur en Jong PSV in evenwicht

Telstar bezorgt Almere City opnieuw nederlaag, Cambuur en Jong PSV in evenwicht

De slechte reeks van Almere City houdt aan. De Almeerders leden de zesde nederlaag in de afgelopen zeven duels. Ditmaal was Telstar met 2-3 te sterk. Jong PSV en Cambuur deelden de punten.

Jong PSV – Cambuur 1-1
Albert Gudmundsson dacht halverwege de eerste helft Jong PSV op voorsprong te zetten, maar zijn doelpunt werd afgekeurd omdat ploeggenoot Sam Lammers buitenspel stond. Negen minuten kwam Jong PSV alsnog aan de leiding, ditmaal via Cody Gakpo, die alweer zijn vijfde goal maakte in acht duels. Het antwoord van Cambuur volgde echter al snel via Ricardo Kip: 1-1. De tweede helft was het aanzien nauwelijks waard. Kansen waren daarin zeer spaarzaam. In de slotfase was Jong PSV nog het meest dreigend.

Almere City FC – Telstar 2-3

De ploeg van Jack de Gier had wat goed te maken. Niet alleen omdat het al vijf keer verloor in de laatste zes duels, ook omdat het uit in Velsen-Zuid met 4-0 werd afgedroogd. City FC was ongelukkig in de eerste helft, onder meer omdat Damon Mirani de bal in eigen doel werkte. Telstar gunde Almere de bal, maar gaf weinig kansen weg. Na rust verruimde Andrija Novakovich de marge door de 0-2 en 0-3 te scoren. Daarmee leek het duel beslist, maar de Almeerders toonden veerkracht. Eerst scoorde Josef Kvida zo’n 20 minuten voor tijd met een fraai afstandsschot de 1-3 en daarna maakte Silvester van der Water het duel weer spannend met een stift: 2-3. In de slotfase probeerde Almere City nog wel de gelijkmaker te forceren, maar daarin slaagde het niet.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie