Volg ons
Angelmo Vyent Scheveningen

Derde Divisie Zaterdag

Teleurgestelde Vyent per direct weg bij Scheveningen

Teleurgestelde Vyent per direct weg bij Scheveningen

Angelmo Vyent zien we na de winterstop niet meer terug bij Scheveningen. De rappe buitenspeler is wegens gebrek aan speeltijd vertrokken bij de huidige nummer vier van de Derde Divisie Zaterdag.

Linksbuiten

Daarmee is de terugkeer van de voormalig jeugdspeler van Scheveningen uitgelopen op een grote domper. Vyent kwam afgelopen zomer vol verwachting over van hoofdklasser XerxesDZB en had op meer speeltijd gerekend. “Er werd beloofd dat ik de nieuwe linksbuiten zou worden”, baalt hij tegenover TweedeDivisie.org. “Ik speelde in de voorbereiding ook goed, maar toen het seizoen begon heb ik eigenlijk nooit een echte kans gehad.” De vleugelspeler moest het vooral doen met korte invalbeurten.

Stoppen

Vyent was zelfs zo teleurgesteld dat hij eraan dacht om te stoppen met voetbal. “Ik was het plezier in het voetbal verloren. Ik had er geen zin meer in en wilde liever stoppen.” De aanvaller herpakte zich en wil het opnieuw ergens proberen. Ook clubs uit de hoofdklasse mogen zich melden voor Vyent, die niet denkt tekort te komen voor de Derde Divisie. “Ik heb nooit een kans gehad, maar het is wel mijn bedoeling terug te komen op dit niveau. Dat kan ook over een paar jaar.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag