Volg ons

Aan het woord

Teleurgestelde Susan (Katwijk) na nederlaag: ‘We moeten onze rug rechten’

Teleurgestelde Susan (Katwijk) na nederlaag: ‘We moeten onze rug rechten’

Het gezicht van Robbert Susan stond op onweer direct na de verloren thuiswedstrijd van Katwijk tegen de Koninklijke HFC (1-2). De aanvoerder besefte dat zijn ploeg wederom een kans had laten liggen om de titel veilig te stellen en constateerde dat het vertrouwen in de afgelopen weken toch wel een klein tikje had gekregen.

Gelijkmaker
,,In de eerste helft ging er nog niets fout, we starten goed en draaien een goede eerste helft alleen krijg je dan veel te snel die gelijkmaker om je oren. In de tweede helft geef je ook weer  kinderlijk eenvoudig een doelpunt weg. Dan loop je daarna tegen de feiten aan en zijn wij niet bij machte om het om te draaien”, aldus Susan tegenover de camera van Omroep West.

Druk
De vraag is of de mindere resultaten van de afgelopen weken te maken hebben met de druk die er op de ploeg staat. ,,Ik weet niet wat er aan de hand is. Als ik het wist had ik het omgedraaid, Als ik voor mezelf praat niet, ik kan niet voor anderen praten.”

Vertrouwen
Het vertrouwen zal zeker niet groter geworden zijn na de nederlaag tegen de Koninklijke HFC. ,,Dat krijgt een tikkie, dat mag duidelijk zijn. Er is geen tijd voor, we moeten onze rug rechten. We moeten het zaterdag af gaan maken.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Aan het woord