zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesDerde Divisie'Teleurgestelde' Rowdy van der Putten verlaat FC Lisse voor Scheveningen

‘Teleurgestelde’ Rowdy van der Putten verlaat FC Lisse voor Scheveningen

Rowdy van der Putten laat zijn doorlopende contract bij FC Lisse ontbinden om de overstap te maken naar Scheveningen. De aanvaller was teleurgesteld geraakt op Ter Specke en enkele gesprekken daarover met de technische commissie konden zijn onvrede niet wegnemen.

,,De afgelopen weken heb ik veel gesproken met Kevin Winter en Robin Stolp van de TC. Dit waren goede en duidelijke gesprekken maar mijn gevoel verbeterde niet”, vertelt de 23-jarige aanvaller op de clubsite van FC Lisse. ,,Daar kan de club niets aan doen want zij hebben er ook alles aan gedaan om dit op te lossen maar als vertrouwen ontbreekt dan moet ik keuzes maken en deze heb ik gemaakt. Ik ben blij dat de club heeft meegewerkt in de overgang en ik ben nog jong. Wellicht dat ik op een later moment weer voor FC Lisse kom te spelen maar aankomend seizoen wordt dat Scheveningen.”

Scheveningen voegt daaraan toe: ,,Bij de Lissenaren was hij de laatste drie seizoenen topscorer en leek daar ook volgend seizoen actief te zijn, maar heeft in goed overleg met de club besloten daar toch vanaf te zien. In goed overleg tussen alle partijen is vervolgens de overgang naar Scheveningen beklonken.” Van der Putten speelde in het verleden voor Alphense Boys, in de jeugdopleiding van Feyenoord en bij Jong Cambuur Leeuwarden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD