Volg ons

Katwijk

Telefoon Joey Jongman roodgloeiend: ‘5 á 6 clubs hebben zich gemeld’

Telefoon Joey Jongman roodgloeiend: ‘5 á 6 clubs hebben zich gemeld’

Joey Jongman hoeft niet te vrezen dat hij geen club vindt voor het volgend seizoen. Nadat de middenvelder van Katwijk zijn vertrek wereldkundig maakte, stond zijn telefoon roodgloeiend.

,,Tien minuten na het bericht op social media belde een club uit de Tweede Divisie al. In de uren en dagen daarna hebben zo’n vijf, zes clubs zich bij mij gemeld. Dat voelt als een compliment”, stelt de spelmaker in gesprek met Voetbal in de Bollenstreek.nl.

Omdat de reisafstand een doorslaggevende factor was om te vertrekken bij Katwijk, wil Jongman graag in de buurt van zijn woonplaats Spijkenisse gaan voetballen: ,,Ik zou zelf graag wel aardig op niveau willen blijven voetballen. Maar in de regio Rotterdam heb je amper clubs uit de Tweede Divisie. Ik wil gewoon straks, als het kindje er is, binnen twintig minuten van de club, thuis op de bank kunnen zitten. Zoals ik nu elke keer van Spijkenisse naar Katwijk moet is gewoon een keer klaar. En dat punt is nu bereikt.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Katwijk