vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlClubsKatwijkTelefoon Joey Jongman roodgloeiend: '5 á 6 clubs hebben zich gemeld'

Telefoon Joey Jongman roodgloeiend: ‘5 á 6 clubs hebben zich gemeld’

Joey Jongman hoeft niet te vrezen dat hij geen club vindt voor het volgend seizoen. Nadat de middenvelder van Katwijk zijn vertrek wereldkundig maakte, stond zijn telefoon roodgloeiend.

,,Tien minuten na het bericht op social media belde een club uit de Tweede Divisie al. In de uren en dagen daarna hebben zo’n vijf, zes clubs zich bij mij gemeld. Dat voelt als een compliment”, stelt de spelmaker in gesprek met Voetbal in de Bollenstreek.nl.

Omdat de reisafstand een doorslaggevende factor was om te vertrekken bij Katwijk, wil Jongman graag in de buurt van zijn woonplaats Spijkenisse gaan voetballen: ,,Ik zou zelf graag wel aardig op niveau willen blijven voetballen. Maar in de regio Rotterdam heb je amper clubs uit de Tweede Divisie. Ik wil gewoon straks, als het kindje er is, binnen twintig minuten van de club, thuis op de bank kunnen zitten. Zoals ik nu elke keer van Spijkenisse naar Katwijk moet is gewoon een keer klaar. En dat punt is nu bereikt.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD