zaterdag, september 18, 2021
HomeClubsQuick BoysTejan (Quick Boys) maakt indruk bij TOP Oss met één treffer en...

Tejan (Quick Boys) maakt indruk bij TOP Oss met één treffer en één assist

TOP Oss speelt donderdagmiddag zijn laatste wedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen tegen het beloftenteam van FC Utrecht. Een nieuwsfeitje dat niet snel meer te vinden zou zijn op de website van Voetbal247 ware het niet dat bij de Brabantse selectie een plaats ingeruimd werd voor Quick Boys-aanvaller Kay Tejan die goed was voor een doelpunt en een assist (1-3).

Tejan mocht in de tweede helft van de wedstrijd zijn opwachting maken en wist na 62 minuten het net van de tegenstander te vinden. De aanvaller kreeg de bal uit een scrimmage vanuit een hoekschop voor zijn voeten en schoot vanaf een meter of vijf de bal in de rechterhoek binnen. Later was hij zoals gezegd ook nog goed voor een assist waardoor de Brabanders het duel winnend af wisten te sluiten.

TOP Oss kijkt voor mogelijke versterkingen vaker rond in de top van het amateurvoetbal. Zo wist het voor de start van de voorbereiding ook al Sekou Sylla van Excelsior Maassluis (foto) en Tijani Noslin (USV Hercules) vast te leggen.


Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD