dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsAFCTeijsse: 'AFC moet gaan voor top 5'

Teijsse: ‘AFC moet gaan voor top 5’

AFC bereidt zich momenteel in Italië voor op het aankomend seizoen. De meest opvallende blikvangers zijn Yordi en Kenny Teijsse. In De Telegraaf spreken beide broers over zijn overstap en ambitie met AFC.

Goede adres
,,We hebben vorig seizoen tegen elkaar gezegd dat we ooit weer samen wilden voetballen in één ploeg”, vertelt Kenny Teijsse tegenover de krant. ,,Toen wij door AFC werden benaderd, zijn we direct met de clubleiding gaan praten. We hebben aangegeven dat we, naast het voetballen, ons op het maatschappelijk vlak wilden gaan richten. ’Dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres’, gaf AFC aan. Het gesprek voelde toen al meteen goed. De overgang was zodoende snel beklonken.”

Ambities
De vleugelverdediger, overkomend van Cambuur, vindt dat de Amsterdammers voor de top 5 gaan komend seizoen: ,,We mogen toch wel onze ambities uitspreken, vind je niet? De spelersgroep heeft de mogelijkheden om zich bij de beste vijf van de Tweede Divisie te nestelen. We hebben zoveel kwaliteit. AFC is een grote vereniging, met veel historie en traditie. De club moet weer de trots worden van Amsterdam.”

Revanche
Yordi vult aan: ,,AFC heeft in het nieuwe seizoen wat goed te maken, na een belabberd voetbaljaar. We gaan het met deze selectie beter doen dan vorig seizoen. Dat weet ik zeker.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD