zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagTegenvaller voor Gemert: Clubtopscorer Van Pol kiest voor Belgisch avontuur

Tegenvaller voor Gemert: Clubtopscorer Van Pol kiest voor Belgisch avontuur

Gemert kan komend seizoen geen beroep meer doen op Thijs van Pol. Op de website van de club werd bekendgemaakt dat de spits vanaf de zomer de kleuren zal verdedigen van FC Wezel Sport dat uitkomt in de Belgische Eerste Provinciale.

Dit seizoen wist Van Pol al vijftien keer het net van de tegenstander te vinden en in het voorgaande seizoen was hij goed voor 33 doelpunten. Hij speelde daarmee een belangrijke rol in de promotie van Gemert van de hoofdklasse naar de Derde Divisie van het zondagvoetbal.

Van Pol gaf tekst en uitleg over zijn keuze op de voornoemde website waarbij zijn privé-leven en ook het financiële plaatje benoemd werden. ,,In zo’n keuze is er altijd een aantal pijlers waar je naar zoekt, waarbij je weet hoe goed je het bij Gemert hebt. Belangrijke afweging is nu geweest dat Wezel Sport op zaterdagavond speelt en maar twee keer in de week traint. Dat geeft zoveel extra tijd voor het gezin. Ik ben kort geleden voor de tweede keer vader geworden, dus dat privé-aspect is belangrijker geworden.”, dat ook de vergoedingen in België hoger liggen dan bij clubs zoals Gemert beaamde Van Pol. ,,Klopt. Dat speelt mee. Ik heb op een gegeven moment alle opties naast elkaar gelegd en bekeken: wat past het best?”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD