dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlClubsCapelleTegenvaller voor Capelle, tuchtcommissie spreekt Magreb'90 vrij

Tegenvaller voor Capelle, tuchtcommissie spreekt Magreb’90 vrij

Capelle en Magreb’90 treffen elkaar niet meer tijdens het seizoen 2017/2018. De tuchtcommissie van de KNVB besloot dat het restant van de gestaakte wedstrijd tussen beiden ploegen niet overgespeeld zal worden, meldt RTV Utrecht.

Nederlaag
Capelle en Magreb’90 hadden het restant van het duel al uitgespeeld, toen gingen de gasten er met de drie punten vandoor (0-1). De thuisploeg had vervolgens beroep aangetekend omdat men van mening was dat de tegenstander ongerechtigde spelers opgesteld zou hebben. De KNVB ging niet meer in het verhaal van Capelle.

Degradatiestrijd
De beslissing van de KNVB heeft alleen gevolgen voor Capelle aangezien Magreb’90 degradatie niet meer kan voorkomen. Capelle bezet momenteel de zestiende plaats met 25 punten, dit met vier punten voorsprong op de nummer zeventien ACV Assen. De nummer zeventien en achttien degraderen direct naar de hoofdklasse. Indien Capelle het restant nogmaals had mogen spelen was er een kans geweest om de voorsprong op de club uit Drenthe verder uit te breiden, maar zover komt het dus niet.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD