dinsdag, mei 24, 2022
HomeClubsACVTegenvaller voor ACV: Ervaren aanvaller zet definitief punt achter carrière

Tegenvaller voor ACV: Ervaren aanvaller zet definitief punt achter carrière

Het in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal uitkomende ACV kan komend seizoen geen beroep meer doen op Marco van der Heide. De aanvaller nam de beslissing om definitief te stoppen met voetballen, zo staat te lezen op de officiële website van de club uit Assen.

De nu 32-jarige Van der Heide speelde vier seizoenen in dienst van ACV. In deze periode was hij goed voor 38 treffers. Eerder was hij onder andere actief voor Drachtster Boys, SC Heerenveen, Flevo Boys, SC Cambuur en Oranje Nassau Groningen.

Van der Heide gaf op de website van ACV tekst en uitleg over zijn keuze om te stoppen moet voetballen. ,,Onze zoon is elf maanden en ik heb het druk met werk. Voetballen bij ACV betekent drie avonden per week trainen en kost, zeker bij uitwedstrijden, de hele zaterdag. Dat alles bij elkaar laat te weinig ruimte over voor het sociale leven. Ik heb het wel enorm naar mijn zin bij ACV en ik zal de club en mijn ploeggenoten missen, maar ik krijg er veel voor terug.”

Foto: Bennie de Boer

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]