Volg ons

Excelsior Maassluis

Tegenslag voor Excelsior Maassluis in poging Mazlum te contracteren

Tegenslag voor Excelsior Maassluis in poging Mazlum te contracteren

Excelsior Maassluis moet mogelijk een streep zetten door de naam van Yasin Mazlum als potentiële versterking. Er is een probleem met de contractstatus van de 20-jarige verdediger, meldt het AD.

De formatie van coach Jeroen Rijsdijk zag in hem een prima alternatief voor de langdurig geblesseerde Hamit Alptekin. De 20-jarige mandekker schijnt echter de status van amateur te hebben bij de KNVB, omdat bij Cambuur, zijn laatste club, hij op amateurbasis speelde. ,,En amateurs moeten overschrijving aanvragen vóór 15 juni. We zijn nu met de KNVB aan het kijken of er mogelijkheden zijn”, besluit Ron Berveling, lid van de technische commissie.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Excelsior Maassluis