woensdag, 24 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasse'Ted Verdonkschot kiest voor hoofdklasser Velsen'

‘Ted Verdonkschot kiest voor hoofdklasser Velsen’

Ted Verdonkschot is dichtbij een akkoord om komend seizoen trainer van RKVV Velsen te worden, weet Voetbal247.nl uit goed ingevoerde bronnen. Verdonkschot zou bij de zondaghoofdklasser voormalig Jong AZ-coach Martin Haar opvolgen.

Verdonkschot kwam vorige maand in samenspraak met de technische commissie van IJsselmeervogels tot de conclusie om na dit seizoen te vertrekken uit het vissersdorp. Eerder werkte hij onder meer bij Koninklijke HFC, HHC Hardenberg, Quick Boys en Rijnsburgse Boys. Hij werd zijdelings ook gelinkt aan GVVV, maar die link lijkt enkel gelegd te zijn omdat de Veenendaalers nog een trainer zoeken en Verdonkschot de klappen van de zweep kent in het topamateurvoetbal. Eerder werd ook gesuggereerd dat Verdonkschot op een lijstje bij VVSB (dat Richard Plug koos) en FC Lisse (dat ging voor Raymond Bronkhorst) stond.

De Haarlemmer wordt, indien beide partijen de puntjes op de i weten te zetten, voor de tweede keer in zijn carrière hoofdtrainer bij een zondagamateurclub. Tussen 2001 en 2003 maakte Verdonkschot zijn debuut als hoofdtrainer bij het Haarlemse EDO. Hij krijgt bij de huidige nummer 7 in de Hoofdklasse A onder andere te maken met Remco van Dam. De huidige aanvoerder van Velsen is een broer van Katwijk-verdediger Michiel van Dam. Voor hoe lang Verdonkschot kan tekenen is niet bekend. De ervaren oefenmeester wordt in dat geval de tweede coach uit de Tweede Divisie die kiest voor een avontuur in de Hoofdklasse. Eerder tekende Gert Jan Karsten (HHC) bij sv Urk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD