maandag, maart 1, 2021
Home Competities Tweede Divisie Technische commissie van IJsselmeervogels baalt: talentvolle verdediger vertrekt

Technische commissie van IJsselmeervogels baalt: talentvolle verdediger vertrekt

IJsselmeervogels kan na de zomer van 2021 geen beroep meer doen op verdediger Bjorn van Gorkom. Het negentienjarige talent heeft de technische commissie van de club laten weten te vertrekken om aan meer speelminuten te kunnen komen. Op de officiële website van de vereniging staat te lezen dat men zijn vertrek betreurt maar wenst te respecteren. 

- Advertentie -

VV Maarssen was de eerste club waar Van Gorkom wedstrijden voor speelde. Op het moment dat hij speelde in het elftal voors spelers onder 17 stapte hij over naar USV Hercules waar hij een zeer sterke indruk wist te maken. In de zomer van 2020 maakte hij de stap naar IJsselmeervogels. Mede door het abrupte einde van de competitie maakte hij zijn officiële debuut nog niet in het eerste elftal van de club.

Op de website sprak Erwin van der Lugt namens de technische commissie van IJsselmeervogels over het aanstaande vertrek van het talent. ,,Bjorn heeft bij ons aangegeven dat hij graag op zoek gaat naar een andere club. Hij wil op deze leeftijd meer speelminuten maken om zich zo sneller te kunnen ontwikkelen. Hoewel we Bjorn heel erg graag bij de selectie willen houden, omdat we hem zien als groot talent, kunnen wij hem die garantie op speelminuten niet geven. Hij vertrekt met een erg goede indruk van de club, maar kiest voor zijn sportieve ambitie. We houden zijn ontwikkeling daarom ook na zijn vertrek nauwlettend in de gaten, aangezien we veel potentieel in hem zien.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES