zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieTechnisch hart Scheveningen verliest ook Albert van der Dussen

Technisch hart Scheveningen verliest ook Albert van der Dussen

Na Martin Jol en Cock Jol verliest het technisch hart van Scheveningen ook Albert van der Dussen. De voormalig Barendrecht-coach, thans werkzaam als hoofd jeugdopleidingen op Houtrust, heeft zijn vertrek aangekondigd na dit seizoen.

Zowel de broers Jol als Van der Dussen werden eind januari 2019 gepresenteerd als versterking van het technisch beleid van Scheveningen. In gesprek met Haaglandenvoetbal.nl stelt Van der Dussen dat hij aan het einde van dit seizoen de drie belangrijkste doelstellingen volbracht als motivatie voor zijn beslissing.

,,Bij Scheveningen had ik vooraf drie belangrijke doelstellingen besproken. Het formeren van Jong Scheveningen, het lokaal certificeren van de jeugdopleiding en het actualiseren van het jeugdbeleidsplan en op de juiste wijze inrichten van een gediplomeerde jeugdtrainersstaf. Als ik vertrek zijn deze speerpunten behaald. Dan is het een keuze om te gaan ‘beheren’ of een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik heb zelf voor het laatste gekozen”, aldus Van der Dussen, die nog niet zegt te weten waar zijn toekomst ligt.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD