maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagTEC zorgt voor eerste echte wintertransfer met aanvaller JVC Cuijk

TEC zorgt voor eerste echte wintertransfer met aanvaller JVC Cuijk

TEC heeft voor de eerste wintertransfer gezorgd door Gianluca Maria over te nemen van JVC Cuijk. Vanaf dit seizoen is het mogelijk voor amateurclubs in januari spelers te transfereren, mits de spelers een bij de KNVB aangemeld contract hebben. HHC Hardenberg trok al een clubloze speler aan en gaat twee spelers huren van FC Emmen. TEC heeft nu de eerste transfer tussen amateurclubs afgerond met de 24-jarige Maria.

Terug uit Israël

Maria was in de jeugd van PSV een groot talent en debuteerde onder Dick Advocaat in de KNVB Beker. Hij werd vervolgens verhuurd aan FC Eindhoven en keerde niet meer terug bij PSV. Via MVV en RKC Waalwijk kwam hij in Israël terecht bij Hapoel Ashkelon. De international van Curaçao liep alleen een zware knieblessure op en keerde terug naar Nederland om voor JVC Cuijk te gaan spelen.

In de kijker spelenHet afgelopen half jaar kwam hij uit voor de club uit de Derde Divisie Zondag, waar het voorlopig niet loopt. Maria scoorde wel zes keer en heeft nu tot de zomer van 2018 bij TEC getekend. Hij legt zijn keuze uit aan Omroep Venray, want er waren meer kapers op de kust. “Mijn doel was in de winterstop weer helemaal fit te zijn om vervolgens een stap omhoog te kunnen maken. Dat is nu gelukt. Ik wil helpen ervoor te zorgen dat de ploeg in de Tweede Divisie blijft. Daarnaast heb ik hier de mogelijkheid mezelf in de kijker te spelen, de media-aandacht is hier ook vele malen groter.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD