dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsTECTEC wacht nog op vrijgave Kemy Agustien

TEC wacht nog op vrijgave Kemy Agustien

TEC hoopt snel gebruik te kunnen maken van de kwaliteiten van Kemy Agustien, maar vooralsnog is de middenvelder met een flinke dosis profervaring nog niet speelgerechtigd.

Filipijnse bond
Trainer Frits van den Berk tegenover De Gelderlander: ,,Jammer genoeg is Kemy Agustien nog niet speelgerechtigd. De Filipijnse bond heeft hem nog niet vrijgegeven. Zolang dat niet gebeurt, kunnen we geen beroep op hem doen.”

Optimist
TEC kan Agustien goed gebruiken. De club uit Tiel pakte één punt uit de eerste twee duels: ,,We hebben een lastig programma om te beginnen. Tegen de drie ploegen waar we de eerste ronden op stuiten, haalden we vorig jaar geen enkel punt. Een optimist zal zeggen dat we er nu al één meer hebben. Maar dat gelijkspel tegen VVSB met een onterechte penalty tegen in de laatste seconden voelde als verlies. Dat moeten we tegen Excelsior maar rechtzetten”, besluit Van den Berk positief.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD