zondag, 19 mei 2024
Voetbal247.nlClubsTECTEC voelt zich opnieuw bestolen

TEC voelt zich opnieuw bestolen

TEC baalde als een stekker dat het tegen Excelsior Maassluis niet verder kwam dan een 1-1 gelijkspel, helemaal omdat de club uit Tiel van mening was dat de late treffer van Serhat Koc ten onrechte werd afgekeurd.

Zit ons niet mee

De fraaie kopbal van de nieuwkomer zou verricht zijn vanuit buitenspelpositie. Trainer Frits van den Berk stormde na afloop direct richting video-opnames en sprak daarna tegen De Gelderlander:
,,Het kon naar wat ik zag geen buitenspel zijn. De beelden sterkten mij in mijn mening dat de treffer ten onrechte is geannuleerd. Het zit ons niet mee. Verleden week wonnen we niet door een onterechte strafschop voor VVSB, nu werd een zuivere en winnende treffer afgekeurd.”

Onterecht
Ook Koc was diep teleurgesteld: ,,Dit is al de derde treffer van mij die dit seizoen is afgekeurd wegens buitenspel. De tweede tegen Katwijk was terecht, maar de eerste in Katwijk en deze hier vandaag volkomen onterecht.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD