dinsdag, september 28, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagTEC verrast met komst van middenvelder van Harkemase Boys

TEC verrast met komst van middenvelder van Harkemase Boys

Thomas Prinsen werd vrijdag door TEC gepresenteerd als nieuwste aanwinst voor komend seizoen. De middenvelder komt in de zomer van 2021 over van Harkemase Boys. Deze overstap is enigszins verrassend te noemen omdat laatstgenoemde club enkele weken geleden nog bekend maakte dat de speler na de zomer op stage zou gaan in het buitenland.

De 21-jarige speler is geboren en getogen in Australië. Voor dat land was hij in 2015 actief tijdens het jeugd WK in Chili. Tot zijn tiende woonde hij in Australië en daarna sloot hij in Nederland aan bij het Arnhemse ESA, daarna volgde de jeugdopleiding van FC Twente, PEC Zwolle en Almere City. In verband met zijn studie in Groningen maakte hij de overstap naar Harkemase Boys.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD