dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlVerdwenen clubsFC LiendenTEC verrast FC Lienden in Betuwse Derby

TEC verrast FC Lienden in Betuwse Derby

TEC heeft zondagmiddag op het eigen sportpark goede zaken gedaan in de strijd om degradatie te voorkomen. De ploeg was in de Betuwse Derby te sterk voor het hoger geklasseerde FC Lienden (3-1). 

Thuisploeg op voorsprong
De openingstreffer in Tiel kwam op naam van Vink, door een goed uitgevoerde counter verscheen de stand van 1-0 op het scorebord, dit in het voordeel van TEC.  Meer doelpunten kregen de bezoekers in de eerste vijfenveertig minuten niet meer te zien. Dat was na de pauze wel anders.

Counter
De tweede treffer van de middag was ook voor de ploeg uit Tiel. Een counter leverde wederom een doelpunt op en deze kwam nu op naam van Holder (2-0). Vijf minuten voor het einde van de officiële speeltijd bracht Van den Meiracker de spanning terug in de wedstrijd nadat hij de toegekende strafschop wist te verzilveren (2-1). In de nasleep van de treffer, toen Van den Meiracker snel de bal wilde pakken, ontstond een vrij massaal opstootje en werd de sfeer even grimmig. In blessuretijd werd het duel echter beslist door een treffer van Serhat Koc (3-1).

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD