vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseTEC verhuurt tweetal aan hoofdklasser Scherpenzeel

TEC verhuurt tweetal aan hoofdklasser Scherpenzeel

Hoofdklasser Scherpenzeel is er opnieuw in geslaagd twee spelers uit de Tweede Divisie aan zich te binden. Timo Jochemsen en Massimo Fonseca Hoogerwerf verlaten TEC op huurbasis voor Scherpenzeel.

Eerder strikte de hoofdklasser al Alwin van Soest, die dit seizoen nog bij IJsselmeervogels speelde, voornamelijk in het Onder 23-team en GVVV-verdediger Corné Davelaar.

,,Timo Jochemsen is 20 jaar en is defensieve middenvelder. De geboren Rozendaler is opgeleid bij De Graafschap in Doetinchem waar hij uitkwam voor de beloften. Timo is de zoon van Arco Jochemsen die jaren actief was als profvoetballer bij o.a. Utrecht, Vitesse en Feyenoord. Bij TEC kon Timo helaas niet rekenen op veel speelminuten en dat is nu exact de reden om voor het Hoofdklasse niveau van v.v. Scherpenzeel te kiezen”, meldt Scherpenzeel op haar website.

,,Massimo Fonseca Hoogerwerf is 21 jaar en kan aanvallend op beide vleugels uit de voeten. Bij TEC wordt Massimo gezien als groot talent waar hij in het tweede divisie geweld nog moet groeien. Een uitgelezen kans om op Hoofdklasse niveau te laten zien dat hij er klaar voor is. Meters, minuten maken en laten zien dat hij er klaar voor is dat is nu de opdracht”, prijst Scherpenzeel de aanwinst.

De overstap van beide spelers past in een recente ontstane samenwerking tussen TEC en Scherpenzeel. ,,Een prille samenwerking die tot stand is gekomen nadat er al langer zakelijke contacten over en weer waren. Voor TEC een mooie mogelijkheid om jonge talentvolle spelers gebonden te houden en op een mooi niveau meters te laten maken. Voor Scherpenzeel een unieke kans om gebruik te maken van het brede netwerk van TEC en daarmee goed opgeleide talenten in de selectie te krijgen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD