Volg ons

Tweede Divisie

TEC: Matthijs van Gessel vertrekt, Rodny Hofman blijft

TEC: Matthijs van Gessel vertrekt, Rodny Hofman blijft

Matthijs van Gessel vertrekt na acht seizoenen bij TEC. De 30-jarige routinier vervolgt zijn spelersloopbaan bij eersteklasser WNC. Rodny Hofman blijft wel langer bij de Tielse formatie.

Van Gessel speelt sinds 2012 bij TEC, toen hij overkwam van LRC Leerdam, weet De Gelderlander. Eerder was hij actief voor Theole en FC Den Bosch.

Hofman besloot wel langer te blijven en kijkt uit om te gaan werken onder Hans van de Haar, stelt hij tegenover Voetbal247.nl: ,,Hans van de Haar is geen onbekende voor mij. Hij staat te boek als een man met een duidelijke visie die graag aanvallend voetbal speelt. Uit onze gesprekken sprak veel wederzijds vertrouwen en ik kijk uit na de samenwerking. Met enkele gerichtte versterkingen ben ik ervan overtuigd dat er een kwalitatief goed elftal op de been gebracht zal worden waarbij de boodschap heel duidelijk moet zijn. Zoveel mogelijk wedstrijden winnen. In welke divisie dit zal zijn is momenteel onduidelijk maar we zullen ons opladen om straks na de voetballoze periode een inhaalslag te gaan bewerkstelligen. Daar moet alles voor wijken.”

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie