Volg ons
André Krul Spakenburg

Tweede Divisie

TEC test André Krul, Kevin Schmidt en Niels Fleuren

TEC test André Krul, Kevin Schmidt en Niels Fleuren

TEC presenteerde reeds twintig nieuwkomers, maar daar komen er wellicht nog enkele bij. De Tielse club heeft drie spelers op proef, meldt De Gelderlander.

Het gaat om doelman André Krul (33), Niels Fleuren (33) en Kevin Schmidt (26). Krul is clubloos sinds hij afscheid nam van het Duitse Alemannia Aachen. Hij speelde daarvoor voor 16 andere clubs, waaronder Spakenburg. Kevin Schmidt vertrok deze zomer bij DOVO en is nog zoekende naar een nieuwe club.

Linksback Fleuren speelde met VVV Venlo in de eredivisie en was eerder actief bij FC Emmen en TOP Oss. TEC oefent vanavond tegen Sparta Nijkerk. Bij dat duel zijn slechts 250 toeschouwers welkom in verband met de geldende coronamaatregelen.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie