woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieTEC stort Achilles '29 nog dieper in ravijn

TEC stort Achilles ’29 nog dieper in ravijn

De gifbeker van Achilles ’29 lijkt niet leeg te krijgen. De Groesbeekers lijken na acht speelrondes vooral naar de onderkant van de ranglijst te moeten kijken, in plaats van de bovenste plaatsen. Op de eigen Heikant was TEC vanavond met 0-2 te sterk.

Voor Achilles betekent dat reeds de vierde nederlaag op rij. Na de knappe bekerstunt op NAC Breda pakte de formatie van coach Eric Meijers geen punt meer. Bovendien was het de afgelopen weken onrustig door gedoe over betaling van de spelerssalarissen.

Tegen TEC kreeg Boy van de Beek de eerste kans van de wedstrijd, maar hij schoot naast. Na elf minuten was het voor TEC, dat eveneens niet de seizoensstart kende die het zal hebben gewenst, wel raak uit een hoekschop. Obi Onyeike was de doelpuntenmaker. De club uit Tiel kreeg kansen om de marge te vergroten, maar doelman Timo Plattel toonde zijn waarde.

Na de pauze slaagde Achilles er voor eigen publiek niet in het duel te doen kantelen. In tegendeel: Serhat Koc maakte kort voor tijd de 0-2, waarmee TEC haar tweede zege op rij boekt.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD