Volg ons
TEC juicht

Tweede Divisie

TEC stoomt door tegen Kon HFC en heeft aansluiting

TEC stoomt door tegen Kon HFC en heeft aansluiting

TEC lijkt de grote winnaar te worden van de wintertransferperiode, want de formatie uit Tiel hield voor de tweede keer tegen een directe concurrent de nul én pakte de volle buit. Na HHC Hardenberg werd nu Koninklijke HFC met 2-0 verslagen. Daardoor is de aansluiting gevonden met de grote groep in het rechterrijtje. Koninklijke HFC staat zelf nog maar één punt boven de streep.

Kansen over en weer

In de openingsfase werden beide ploegen gevaarlijk vanuit een vrije trap, waarna Gertjan Tamerus de paal raakte. TEC kwam vervolgens toch op voorsprong. Gianluca Maria werd diepgestuurd en zijn inzet kon nog worden gekeerd door Tom Boks. In de rebound was Trumaine Balrak wel succesvol. Over en weer bleven er kansen komen, waar Kevin Sterling net niet bij de bal kon voor de gelijkmaker en Maria en Wimilio Vink de partij al op slot hadden kunnen gooien.

Rode kaart

Na de pauze hield TEC de controle en daarbij bleek opnieuw dat de versterkte Tielse defensie de zaken een stuk beter op orde heeft dan voor de winterstop. Koninklijke HFC claimde wel een penalty vanwege hands, maar de Haarlemse ploeg moest zelf de slotfase in met tien man door een rode kaart voor Michael Timisela. HFC probeerde nog wel om een offensief in te zetten en Koen Beeren raakte met een kopbal nog de lat. Daarna wist TEC in blessuretijd de partij toch de beslissen door de treffer van Maria.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie