Volg ons
TEC juicht

Tweede Divisie

TEC sprokkelt puntje op bezoek bij Jong Sparta Rotterdam

TEC sprokkelt puntje op bezoek bij Jong Sparta Rotterdam

Jong Sparta Rotterdam en TEC hebben op Het Kasteel met 2-2 gelijkgespeeld. De bezoekers uit Tiel zullen daar het meest tevreden mee zijn, aangezien zij tot twee keer toe een achterstand wisten te repareren. De andere zondag-wedstrijd in de Tweede Divisie, De Treffers – AFC, werd afgelast.

Enerverend begin

De wedstrijd kwam vlot op gang in Rotterdam. Al na één minuut werd de score door Sparta geopend. Mathias Pogba, de broer van Manchester United-speler Paul Pogba, maakte de 1-0. Diezelfde Pogba kopte niet veel later op de lat, maar toen stond het al 1-1. Gianluca Maria had tussentijds namelijk voor de gelijkmaker gezorgd. Nog voordat er twintig minuten gespeeld waren hadden de beloften van Sparta echter alweer een voorsprong te pakken. Dit keer zorgde Ilias Alhaft voor het doelpunt en dat deed hij op schitterende wijze.

Puntendeling

In de tweede helft had TEC al vlot de gelijkmaker te pakken. In de 53ste minuut zorgde Matthijs van Gessel voor de 2-2. Daarna werd er niet meer gescoord op Het Kasteel, al werd vlak voor tijd nog wel de lat geraakt door Ugur Altintas. Heel veel schieten beide partijen overigens niet op met het punt. TEC blijft voorlaatste in de Tweede Divisie, terwijl Sparta in de middenmoot blijft.

Bekijk de Tweede Divisie Uitslagen | Stand | Programma | Topscorers | Assists

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie