Volg ons

Tweede Divisie

TEC-spits Koen van der Biezen beëindigt carrière

TEC-spits Koen van der Biezen beëindigt carrière

Koen van der Biezen heeft zijn laatste wedstrijd als voetballer gespeeld. De 34-jarige spits van TEC zet een punt achter zijn carrière, meldt hij in het Brabants Dagblad.

Van der Biezen was bezig aan zijn eerste seizoen in Tiel. Door het plotseling beëindigde seizoen eindigde ook zijn loopbaan abrupt. Heel rouwig is de oud-prof daar niet om: ,,Als ik het heel nuchter bekijk dan kunnen die laatste paar wedstrijden me gestolen worden. Dat weegt bij lange na niet op tegen de situatie waarin de wereld nu zit.”

De aanvaller speelde onder meer voor FC Den Bosch, Go Ahead Eagles en het Duitse Karlsruhler, Bielefeld en Paderborn. Van der Biezen stort zich nu op het trainersvak: ,,Ik ga aan de slag als coach van het Onder 19-elftal en word spitsentrainer bij het eerste. Daar heb ik enorm veel zin in.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie