Volg ons

Nieuws

TEC-spelers steunen teamgenoot Mohammed Nouri, broer van Ajacied Abdelhak Nouri

TEC-spelers steunen teamgenoot Mohammed Nouri, broer van Ajacied Abdelhak Nouri

TEC geeft Mohammed Nouri alle ruimte en gelegenheid om zijn aandacht te focussen op zijn broer Abdelhak Nouri, de Ajacied die met ernstig hersenletsel in het ziekenhuis ligt. De aanvaller van de Tweede Divisionist uit Tiel traint daarom voorlopig niet mee.

Video met steunbetuigingen
In een video van StadTiel.nl betuigen zijn medespelers hun steun aan de familie Nouri. ,,Het is moeilijk de juiste woorden te vinden, maar we willen toch graag onze steun betuigen aan de familie vanwege deze verschrikkelijke situatie”, probeert doelman Sebastiaan van der Sman hun medeleven te omschrijven. Mohammed Nouri deelde altijd een kamer met Abdelhak in het ouderlijk huis in Amsterdam-Geuzenveld en was ook degene die alle aanwezigen vanuit het raam bedankte voor hun komst, toen duizenden mensen enkele dagen na het drama naar de woning van de familie Nouri waren gekomen om hen een hart onder de riem te steken.

Vlog van debuut Nouri
Het was bovendien ook Mohammed Nouri die de prachtige vlog maakte van het Ajax-debuut van zijn broer Appie tegen Willem II. Daarvoor moest hij wel een training en wedstrijd van TEC laten schieten: ,,Hoewel hij alleen maar bij de wedstrijdselectie zat vertelde ik gelijk dat ik niet kon trainen en spelen in de beker. Dit wilde ik niet missen”, blikte Mohammed Nouri daar later op terug in De Telegraaf. De video is de afgelopen weken miljoenen keren bekeken. Hieronder is zowel die vlog als de video met steunbetuigingen van de TEC-spelers te bekijken.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Nieuws