Volg ons

Tweede Divisie

TEC sleurt FC Lienden in degradatiemoeras

TEC sleurt FC Lienden in degradatiemoeras

FC Lienden speelt met vuur na de derde nederlaag op rij. De ploeg van coach Hans Kraaij jr verloor op de eigen Abdijhof de Betuwse derby tegen TEC: 0-2.

Van den Meiracker gepasseerd
Dat de recente vorm van zijn ploeg Kraaij absoluut niet zint, bleek wel uit het feit dat de coach zijn fitte sterspeler Danny van den Meiracker passeerde. Lienden haalde uit de laatste acht wedstrijden werden slechts vier punten. Na tien minuten greep TEC echter al een voorsprong, na alles behalve daadkrachtig verdedigen bij FC Lienden. Robby Holder scoorde: 0-1. Vlak voor rust kopte Migiel Zeller de 0-2 tegen de touwen.

TEC niet in problemen
Kraaij greep in de rust in en paste een dubbele wissel toe. Van den Meiracker kwam alsnog, evenals Mo Bendadi. Kansen waren spaarzaam na de pauze. Erik van Eem kreeg een behoorlijke kans om de aansluitingstreffer te maken, maar slaagde niet in zijn missie. Aan de andere kant had Serhat Koc een einde aan eventuele spanning bij TEC kunnen maken, maar doelman Jan Schimmel voorkwam erger. Zo eindigde het duel in 0-2, pakte TEC drie zeer belangrijke punten en moet FC Lienden zich inmiddels gaan opmaken voor een hectisch slot van het seizoen waarin het absoluut nog niet veilig is.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie