maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieTEC slaat spijkers met koppen en legt zes spelers vast

TEC slaat spijkers met koppen en legt zes spelers vast

TEC heeft met het oog op de komende seizoenen doortastend gehandeld. De club uit de Tweede Divisie verlengde de contracten van al zes spelers. Zij staan door de contractverlenging tot media juli onder contract in Tiel.

Vink en Shakison tekenden recent

Onlangs werden de contracten van Matthijs van Gessel, Walter kiomegni, Gregory Viereck en Kurtley de Windt verlengd. Recentelijk plaatsten ook Wimilio Vink (foto) en Randel Shakison hun handtekening onder een nieuwe verbintenis. De zes spelers staan dus nog minimaal twee seizoenen onder contract bij TEC. “Zij vormen al jaren een deel van de vaste kern”, reageerde Don Bosman, de technische man bij TEC, tegenover Stad Tiel. “We zijn zeker omdat we geloven in een vaste kern erg blij met hun handtekening.”

Doorselecteren

Momenteel is TEC terug te vinden op de risicovolle vijftiende plaats in de Tweede Divisie. In de toekomst wil TEC echter ook op een zo hoog mogelijk niveau acteren en daarvoor zijn toch een aantal veranderingen een vereiste. “We willen voor de volgende seizoenen graag een sterke selectie van zo’n dertig man. Daarin moet ook plaats zijn voor de talentvolle jeugd. We streven er naar om zo weinig mogelijk te veranderen, maar door selecteren is op dit niveau wel nodig.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD