Volg ons

Derde Divisie

TEC pikt ook Dilivio Hoffman en Jesse van Baal op

TEC pikt ook Dilivio Hoffman en Jesse van Baal op

Dilivio Hoffman speelt volgend seizoen in het shirt van TEC. De 22-jarige aanvaller van De Treffers annuleerde eerder een overstap naar Quick Boys. Ook Jesse van Baal speelt volgend seizoen op sportpark de Lok.

Hoffman maakte vorige zomer de overstap van FC Den Bosch naar De Treffers, waar hij uitgroeide tot één van de revelaties van de Tweede Divisie. Dat trok de aandacht van Quick Boys, maar een verhuizing naar Venlo zette een streep door de overgang. TEC rook haar kans schoon en slaagde erin de oud-speler van Excelsior Rotterdam en FC Twente vast te leggen.

Daarnaast vervolgt Van Baal zijn loopbaan bij TEC. Hij volgt daarmee het spoor van Hans van de Haar, die deze zomer ook van FC Lienden naar Tiel gaat. TEC legde eerder al Miha Tetickovic, Marijan Coric, Timo Jochemsen, Rick Mulder, Junior Ebobo, Oktay Öztürk, Soufiane Laghmouchi, Basil Camara, Samed Oztoprak, Dzenan Keric en Massimo Fonseca Hoogerwerf vast.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie