Volg ons

Tweede Divisie

TEC pakt punt tegen Kozakken Boys, GVVV is genadig voor FC Lisse

TEC pakt punt tegen Kozakken Boys, GVVV is genadig voor FC Lisse

Het verschil op de ranglijst tussen Kozakken Boys en Katwijk blijft gelijk, omdat ook de Werkendammers puntenverlies leden op bezoek bij TEC: 1-1. GVVV won met 2-0 van FC Lisse.

TEC – Kozakken Boys 1-1
Onder het motto ‘de jacht is geopend’ hoopte Kozakken Boys de marge op Katwijk verder te verkleinen. In dat licht bezien was de vroege treffer van Sherwin Grot, afgelopen week bekend makend dat hij volgend seizoen terugkeert bij GVVV, een streep door de rekening. Hij vond knap de verre hoek na een bal die werd verlengd door Serhat Koc. De ploeg van coach Danny Buijs ging logischerwijs direct op jacht naar de gelijkmaker, maar liet grote kansen onbenut. Na ruim een half uur spelen viel de 1-1 dan alsnog via Achmed El Azzouti. TEC zag Nicky Kuiper uit een vrije bal het speeltuig maar net naast het doel krullen.

Na de pauze draaide Kozakken Boys de duimschroeven verder aan: het leverde onder meer een strafschop op, maar El Azzouti wist er geen raad mee en zag doelman Sebastiaan van der Sman als winnaar uit de tweestrijd komen. Daarvoor had echter TEC via Koc een dot van een kans op een voorsprong gemist. In de slotfase kreeg ook Balrak nog een mooie kans voor de Tielse formatie, maar ook hij miste.

GVVV – FC Lisse 2-0
In Veenendaal was het misschien wel logischerwijs de thuisploeg die het spel mocht maken van FC Lisse. Dat leverde de nodige kansen op in het eerste half uur, alvorens Laghmouchi enkele minuten voor de pauze de 0-1 scoorde. Ook daarna regende het de nodige kansen voor GVVV, maar doelman Brian van der Werff ontpopte zich tot absolute uitblinker bij de ploeg van Robbert de Ruiter. FC Lisse kreeg in feite pas na een uur spelen haar eerste echte kans, maar doelman Johan Jansen maakte de inzet van Tarani onschadelijk. Ruim een kwartier voor tijd tekende Danny de Leeuw, die vanwege de schorsing van Roy Terschegget een basisplaats had, voor de beslissende 2-0 uit een rebound op de inzet van Robin Mulder. Daarna leek GVVV haar focus wat te verliezen en had FC Lisse kansen op de aansluitingstreffer. Die viel met dank aan doelman Jansen echter niet.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie