Volg ons
TEC juicht

Tweede Divisie

TEC pakt in extremis punt mee bij periodewinnaar De Treffers

TEC pakt in extremis punt mee bij periodewinnaar De Treffers

De Treffers heeft een ruime voorsprong uit handen gegeven tegen TEC, waardoor het duel eindigde in 2-2. Voor de brigade uit Tiel opnieuw een punt richting lijfsbehoud, waar De Treffers na liet om de tweede plaats met een duel minder te gaan te pakken. Wel werd de tweede periodetitel veiliggesteld, doordat VVSB met twee duels voor de boeg op zeven punten is gezet.

Ruime voorsprong nagelaten

Na een open eerste kwartier kwam De Treffers op 1-0. Robin Janssen bediende Nick de Bondt voor de goal. De thuisploeg kreeg daarna een aantal zeer grote kansen om het verschil al fors op te voeren, maar dat werd nagelaten. Eenmaal in het tweede bedrijf kwam de Groesbeekse ploeg zelfs met een man minder te staan, Wesley Meeuwsen werd naar de kleedkamer gestuurd wegens een vermeende elleboogstoot.

Slotfase voor TEC

Toch werd het vijf minuten later 2-0. Een aanval over rechts werd afgerond door invaller Remy Raterink. In de laatste vijf minuten gaf De Treffers vervolgens de marge toch nog uit handen. Wimilio Vink zorgde voor 2-1 en in blessuretijd werd het ook nog eens gelijk via Trumaine Balrak. TEC klimt naar de tiende plaats en heeft een voorsprong van zeven punten op nummer vijftien Jong Vitesse.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie




Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie