Volg ons

Tweede Divisie

TEC ook onderuit tegen Jong Sparta

TEC ook onderuit tegen Jong Sparta

TEC heeft de sterke seizoensstart geen vervolg kunnen geven. Na vorige week al onderuit te gaan tegen IJsselmeervogels was vanmiddag ook Jong Sparta te sterk: 3-1.

De promovendus uit Tiel kwam nog wel aan de leiding, toen Nick Hak na ruim tien minuten Jong Sparta-doelman Fabrie te slim af was: 0-1. Daarna beten de Rotterdammers van zich af. Na kansen voor Bradley van Hoeven en Karim Loukili die er niet in gingen, scoorde Loukili halverwege de eerste helft alsnog de gelijkmaker.

Kort voor rust kreeg Jong Sparta bovendien een strafschop. Sven Mijnals miste aanvankelijk, maar vanwege te vroeg inlopen mocht hij opnieuw aanleggen en nu was het wel raak: 2-1. TEC kreeg wel kansen op de gelijkmaker, maar wist Fabrie niet nogmaals te kloppen. De mooiste goal volgde na rust, toen Boyd Reith na een fraaie rush de 3-1 maakte. TEC eindigde het duel met 10 man toen René Osei Kofi geblesseerd raakte maar coach Arjan van der Laan (foto) zijn wissels reeds had gebruikt.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie