woensdag, 19 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieTEC nog niet uitgewinkeld: ook Kübilay Köylü en Max Boonstoppel vastgelegd

TEC nog niet uitgewinkeld: ook Kübilay Köylü en Max Boonstoppel vastgelegd

TEC heeft ook na het sluiten van het reguliere transferwindow nog twee aanwinsten vastgelegd. Kübilay Köylü (22, foto) zal voor verschillende volgers van het topamateurvoetbal een bekende naam zijn gezien zijn verleden bij FC Lisse en Kozakken Boys. Max Boonstoppel (21) komt over van FC Eindhoven Onder 21.

Köylü speelde in de jeugd van FC Utrecht en Almere City, voordat hij het buitenlandse avontuur in Turkije opzoekt. Bij BB Erzurum U21 speelde de aanvaller één seizoen alvorens neer te strijken bij De Dijk. Daar blinkt hij uit en in de zomer van 2019 maakt Köylü de overstap naar FC Lisse. Omdat de behendige aanvaller blijft scoren, volgt in 2020 de overstap naar Kozakken Boys. In juli van dit jaar maakt het Spaanse Racing Murcia, de club waar ook Royston Drenthe speelt, de komst van de aanvaller bekend. Anderhalve maand later is dat avontuur voorbij en kiest hij voor TEC.

Boonstoppel speelde eerder voor Emmen Onder 19, Jong FC Eindhoven, NEC Onder 17 en in Oostenrijk voor AKA Rapid Wien U18. Ook kwam Boonstoppel uit voor het Oostenrijkse nationale jeugdelftal Onder 16 jaar. ,,In mijn zoektocht naar een nieuwe club heb ik de afgelopen twee weken stage gelopen bij TEC. En gelukkig kan en mag ik aansluiten bij deze leuke en kwalitatief goede groep”, zegt hij op de clubsite.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD