donderdag, februari 2, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlClubsExcelsior MaassluisVERSLAG | TEC niet langs defensief Excelsior Maassluis

VERSLAG | TEC niet langs defensief Excelsior Maassluis

Excelsior Maassluis heeft opnieuw niet de winst binnen kunnen slepen voor eigen publiek. Op sportpark Dijkpolder kwamen beide teams niet verder dan een gelijkspel. Een eindstand die de wedstrijd uitstekend beschrijft: 0-0.

Excelsior wil stijgende lijn voortzetten
Voor TEC is het al even geleden dat er drie punten bij konden geschreven worden. De mannen van trainersduo Gerry Vink en Arjan van der Laan wisten vorige week nog knap gelijk te spelen tegen Noordwijk, maar tot dusverre is zijn ploeg blijven steken op een overwinning. De gastheer wist vorige week met 2-1 te winnen op bezoek bij GVVV. Het was de tweede overwinning en het was volgens Dogan Corneille ,,de beste wedstrijd tot nu toe”. Excelsior Maassluis weet sinds deze week dat het sc Heerenveen mag ontvangen in KNVB Beker toernooi. De Tricolores wonnen de laatste ontmoeting op eigen grond tegen de promovendus met 1-0 door een treffer van Dean van Ooijen. In het seizoen 2016/2017 kwam TEC voor de laatste op bezoek in Maassluis. Het duel eindigde in 1-4 voor de ploeg uit Tiel. De eerste in laatste overwinning voor de Gelderlanders tot op heden.

TEC is heer en meester in Maassluis
Tiel was in de eerste helft de bovenliggende partij in Maassluis, maar tot echte doelkansen kwamen de elf uit Tiel niet. Veel gebeurde er niet op sportpark Dijkpolder, pas na ruim een half uur werd de doelman van de gastheren op de proef gesteld. Namens TEC was het Nick Hak die goalie Van Leeuwen tot een geweldige redding dwong, waarbij de goalie de bal via de lat over het doel tikte. Uit diezelfde standaardsituatie was het diezelfde Hak die opnieuw zijn inzet tegen het aluminium zag gaan. Vorig weekeinde was het de topscorer nog trefzeker tegen Noordwijk (1-1) maar in dit laag temporiserende duel kwamen beide ploegen niet echt tot grote kansen.

Excelsior Maassluis te laat in de aanval
Van het goede spel dat Excelsior Maassluis vorige week liet zien tegen GVVV (2-1 winst), was vandaag geen spoor van te bekennen. De bezoekers uit Tiel hadden de touwtjes in handen het grootste gedeelte van de wedstrijd. Waar de ploeg van Corneille het liet liggen, probeerde TEC met alle krachten een openingstreffer te forceren. Matthieu van de Assem stelde Van Leeuwen opnieuw op de proef maar de sluitpost van Excelsior M bokste het harde schot de zestien meter uit.

De technische staf zag net als de toeschouwers dat er te weinig gecreëerd werd, dus moesten er aanvallende krachten bij. Milton Klooster en Jeremy Moreno, die in de vorige speelronde trefzeker was, zorgden voor de nodige impulsen. Moreno was met het hoofd dichtbij de 1-0, maar de goalgetter kwam net te kort om doeltreffend te worden. Dit was ook het laatste echte gevaar van de wedstrijd waarin weinig gebeurde en waar ‘de beste wedstrijd tot nu toe’ geen vervolg heeft gekregen bij de mannen uit Maassluis.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD