Volg ons
wimilio-vink-tec-mahmut-sonmez-kozakken-boys

Tweede Divisie

TEC met twee schitterende treffers langs HHC Hardenberg

TEC met twee schitterende treffers langs HHC Hardenberg

Het versterkte TEC heeft direct een belangrijke zege weten te boeken in de strijd tegen degradatie. In een zeiknat Tiel werd met 2-0 gewonnen van HHC Hardenberg, door twee fraaie treffers in de tweede helft. Zodoende heeft TEC de aansluiting weer gevonden.

Veel degelijker in Tiel

Zowel TEC als HHC waren deze winter druk op de spelersmarkt. Bij de ploeg uit Tiel begonnen Daan Disveld, Migiel Zeller, Barry Maguire en Gianluca Maria allemaal in de basis. Voor de winterstop was het vooral defensief regelmatig erg naïef en met een volledig nieuw centrum en controlerende middenvelder zag het er tegen HHC direct een stuk degelijker uit. In de openingsfase kreeg Shkodran Metaj te veel ruimte waardoor zijn voorzetten gevaarlijk werden, vervolgens was TEC de bovenliggende partij. Voor rust werd dat nog niet omgezet in treffers, waardoor HHC ook weer een aantal keer kon uithalen.

Twee fraaie treffers

Na de onderbreking werd het weer slechter, maar de goals maakten veel goed. Wimilio Vink was voor rust als de regisseur op het middenveld, met een schitterende volley zorgde hij voor 1-0. HHC slaagde er niet in om het duel weer over te nemen en TEC kreeg kans op kans. Uiteindelijk werd tien minuten voor tijd de 2-0 geproduceerd. Van ruim twintig meter krulde Matthijs van Gessel de bal schitterend in het kruis.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie