maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieTEC met twee schitterende treffers langs HHC Hardenberg

TEC met twee schitterende treffers langs HHC Hardenberg

Het versterkte TEC heeft direct een belangrijke zege weten te boeken in de strijd tegen degradatie. In een zeiknat Tiel werd met 2-0 gewonnen van HHC Hardenberg, door twee fraaie treffers in de tweede helft. Zodoende heeft TEC de aansluiting weer gevonden.

Veel degelijker in Tiel

Zowel TEC als HHC waren deze winter druk op de spelersmarkt. Bij de ploeg uit Tiel begonnen Daan Disveld, Migiel Zeller, Barry Maguire en Gianluca Maria allemaal in de basis. Voor de winterstop was het vooral defensief regelmatig erg naïef en met een volledig nieuw centrum en controlerende middenvelder zag het er tegen HHC direct een stuk degelijker uit. In de openingsfase kreeg Shkodran Metaj te veel ruimte waardoor zijn voorzetten gevaarlijk werden, vervolgens was TEC de bovenliggende partij. Voor rust werd dat nog niet omgezet in treffers, waardoor HHC ook weer een aantal keer kon uithalen.

Twee fraaie treffers

Na de onderbreking werd het weer slechter, maar de goals maakten veel goed. Wimilio Vink was voor rust als de regisseur op het middenveld, met een schitterende volley zorgde hij voor 1-0. HHC slaagde er niet in om het duel weer over te nemen en TEC kreeg kans op kans. Uiteindelijk werd tien minuten voor tijd de 2-0 geproduceerd. Van ruim twintig meter krulde Matthijs van Gessel de bal schitterend in het kruis.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD