zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlClubsTECTEC legt clubloze Abdelmajid Bouali vast voor rest seizoen

TEC legt clubloze Abdelmajid Bouali vast voor rest seizoen

Het Tielse TEC heeft zich opnieuw per direct weten te versterken. Ditmaal met de 25-jarige aanvaller Abdelmajid Bouali, die clubloos was en in het nog resterende gedeelte van de competitie een nieuwe kans krijgt bij de club van Hans van de Haar, wiens verwachtingen aan het begin van het seizoen duidelijk hoger waren dan de huidige 11e plaats op de ranglijst. De laatste club waarvoor Bouali speelde was  FC Phönix Lübeck, uitkomend in de Duitse Regionalliga. In zijn jeugd kwam hij uit voor o.a.: Almere City(O17), ADO(O17) en Jong Roda JC. Vanuit Roda JC lonkt een buitenlands (Duits) avontuur bij Borussia Dortmund, waar hij uitkwam voor het reserveteam.

Afgelopen zaterdag maakte, de van Marokkaanse afkomst zijnde, Amsterdammer zijn debuut bij de oranjewitten. In het oefenduel tegen Hoofdklasser Achilles bekroonde hij zijn eerste wedstrijd met een doelpunt. Abdelmajid laat via de clubwebsite weten blij te zijn met deze nieuwe uitdaging:
“We hebben een mooie groep en ik ben goed ontvangen. De toekomst zal leren wat er nog in het verschiet ligt”.

 

Herman van Diejen      

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD