zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlClubsTECTEC is er nog niet: Thomas Schalenkamp nieuwe spits Tielse club!

TEC is er nog niet: Thomas Schalenkamp nieuwe spits Tielse club!

Bij het Tielse TEC moet het voor trainer Hans van de Haar momenteel een waar paradijs zijn. De een na de andere speler wordt en kan gehaald worden passend in de missie van de Tielse vereniging om binnen niet al te lange tijd aan te haken bij de top van Nederland.
Dacht iedereen na de laatste weken met al 4 nieuwelingen die allen afgelopen zaterdag debuteerden tegen Katwijk dat het daarbij wel bleef, mooi mis. Gisteren werd de Tielse selectie per direct verrijkt met de komst van de 21 jarige spits Thomas Schalekamp, afkomstig van de FC Dordrecht, waar hij uitkwam O21. Hij tekende tot eind van dit seizoen met een optie voor nog een seizoen. Dat de ” Schapenkop” vandaag al speelt tegen GVVV is de vraag maar het kan zo maar in het Tielse.

Thomas maakte in 2018 zijn debuut in het betaalde voetbal in de wedstrijd FC Dordrecht-SC Cambuur. Hij is blij dat hij de kans krijgt om zich de komende tijd te bewijzen in de 2e divisie. Thomas: “Ik heb er zin in en hoop mij in de komende tijd nog meer te ontwikkelen als voetballer bij deze club”. Of Thomas iemand kent bij TEC?
“Ja, ik ken Scott Calderwood (de rechterhand van van de Haar) nog uit zijn periode als trainer bij FC Dordrecht.

Herman van Diejen

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD