vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlClubsTECTEC huurt Vermeer van NAC Breda

TEC huurt Vermeer van NAC Breda

TEC kan in de tweede seizoenshelft beschikken over Vinnie Vermeer. De 22-jarige middenvelder wordt gehuurd van eredivisionist NAC Breda.

Speeltijd
Vermeer speelde in de jeugdopleiding van PSV, waarna hij via FC Eindhoven, NAC en Deportivo Azogues (Ecuador) en FC Oss weer bij NAC belandde. Bij FC Eindhoven debuteerde hij al op 16-jarige leeftijd. Afgelopen half jaar werd hij verhuurd aan FC Oss, maar daar kwam de spelmaker niet aan spelen toe. Een overstap naar Tiel is zodoende voor hem een uitgelezen kans om wedstrijdritme op te doen en zich verder te ontwikkelen. Bij NAC staat hij tot medio 2019 onder contract.

Van Kerkhof
TEC wil zich na een teleurstellende eerste seizoenshelft deze winterstop versterken, om zo lijfsbehoud in de Tweede Divisie veilig te stellen. Eerder contracteerde de club al Jordi van Kerkhof, die sinds november clubloos was nadat de verdediger zijn contract bij het Duitse TuRu 1880 Dusseldorf had laten ontbinden. TEC liet deze winterstop Kemy Agustien vertrekken, die voor zijn kans wilde gaan om een nieuwe club in Engeland of de Verenigde Staten te vinden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD