maandag, 15 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagTEC heeft middenvelder van Juliana'31 te pakken

TEC heeft middenvelder van Juliana’31 te pakken

TEC is druk bezig met zijn selecte op orde brengen voor komend seizoen. In dat kader heeft de club uit Tiel zich inmiddels versterkt met Vincent van Beek. De 22-jarige middenvelder laat Juliana’31 achter zich om de overstap naar de Tweede Divisie-club te kunnen maken.

Moeilijke keuze

Van Beek heeft goed na moeten denken over zijn toekomst. De middenvelder heeft er binnenkort drie seizoenen bij Juliana’31 op zitten en groeide daar uit tot een echte steunpilaar. “Het was een moeilijke keuze want ik heb het naar mijn zin bij Juliana ’31 maar ik wil zo hoog mogelijk voetballen. TEC speelt een niveau hoger en is een mooie club, ik kan deze prachtige kans niet laten liggen”, lezen we op de clubsite van Juliana.

Degradatie

Dat Van Beek nu weggaat bij Juliana’31 gaat voor hem geen invloed hebben op zijn inzet om de club voor de Derde Divisie Zondag te behouden. “Het is een lastig seizoen maar ik heb het gevoel dat we de eindsprint hebben ingezet. De laatste wedstrijden geven hoop en vertrouwen. We gaan keihard vechten zodat Juliana ’31 ook volgend seizoen nog in de Derde Divisie speelt”, aldus de woorden van de nieuwste speler van TEC.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD