Volg ons
Vincent van Beek Juliana31 TEC

Derde Divisie Zondag

TEC heeft middenvelder van Juliana’31 te pakken

TEC heeft middenvelder van Juliana’31 te pakken

TEC is druk bezig met zijn selecte op orde brengen voor komend seizoen. In dat kader heeft de club uit Tiel zich inmiddels versterkt met Vincent van Beek. De 22-jarige middenvelder laat Juliana’31 achter zich om de overstap naar de Tweede Divisie-club te kunnen maken.

Moeilijke keuze

Van Beek heeft goed na moeten denken over zijn toekomst. De middenvelder heeft er binnenkort drie seizoenen bij Juliana’31 op zitten en groeide daar uit tot een echte steunpilaar. “Het was een moeilijke keuze want ik heb het naar mijn zin bij Juliana ’31 maar ik wil zo hoog mogelijk voetballen. TEC speelt een niveau hoger en is een mooie club, ik kan deze prachtige kans niet laten liggen”, lezen we op de clubsite van Juliana.

Degradatie

Dat Van Beek nu weggaat bij Juliana’31 gaat voor hem geen invloed hebben op zijn inzet om de club voor de Derde Divisie Zondag te behouden. “Het is een lastig seizoen maar ik heb het gevoel dat we de eindsprint hebben ingezet. De laatste wedstrijden geven hoop en vertrouwen. We gaan keihard vechten zodat Juliana ’31 ook volgend seizoen nog in de Derde Divisie speelt”, aldus de woorden van de nieuwste speler van TEC.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag