dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsTEC heeft grootse plannen: Mohamed El Makrini nieuwste aanwinst

TEC heeft grootse plannen: Mohamed El Makrini nieuwste aanwinst

In 2024 bestaat de Tielse 2e Divisionist TEC 100 jaar. Hoofdsponsor Hennie van Dijkhuizen heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat het een droom van hem is om ooit met zijn “voetbalspeeltje TEC” de beste van Nederland te zijn. Afgaande op de aankopen die TEC al deed voor het volgend seizoen en de spelers die tijdens de voorbije winterstop al aansloten bij de oranjewitten mag toch wel gesteld worden dat de aanval op de top is ingezet. Per direct is  Mohamed El Makrini aangesloten. Een geboren Utrechtenaar met een rijk voetbalverleden.

Begonnen in de jeugd bij Elinkwijk, maakte hij zijn volgende stap bij FC Den Bosch: jeugd en ruim negentig wedstrijden in de hoofdmacht van de Bosschenaren, vier seizoenen SC Cambuur (goed voor 135 wedstrijden), twee seizoenen in Denemarken bij Odense BK, terug in Nederland voor twee seizoenen Roda JC , naar Schotland om bij Kilmarnock tot 27 wedstrijden en 3 doelpunten te komen om tenslotte Noorwegen aan te doen en aan te sluiten bij IK Start om vandaar uit weer “back home” om direct aan te sluiten in Tiel bij TEC.

Omtrent de reden van de komst van deze geroutineerde speler naar TEC zegt hij op de website van TEC het volgende: “Ik ben weer terug in Nederland, woon in Tiel en dan is het niet onlogisch dat ik hier mijn voetbalcarrière vervolg. Na enkele gesprekken heb ik de plannen en de ambitie van zowel club als trainer Hans van de Haar aangehoord en die spreken mij aan. Ik wil meehelpen om deze te realiseren”.

Herman van Diejen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD