Volg ons

Tweede Divisie

TEC haalt vierde winteraanwinst; ditmaal van Achilles’29

TEC haalt vierde winteraanwinst; ditmaal van Achilles’29

TEC heeft er al een vierde speler bij deze winterstop. Het gaat nu om verdediger Migiel Zeller. Hij komt over van Achilles’29, waardoor er inmiddels al liefst drie spelers van de Groesbeekse club het seizoen af gaan maken in de Tweede Divisie.

Drie spelers verhuurd

Op oudjaarsdag werd Zeller uit de selectie zet, net zoals Thijs Hendriks en Brian Boogers. Ze zouden niet meer de volle focus hebben om Achilles’29 nog in de Jupiler League te kunnen houden. Hendriks en Boogers vonden al onderdak bij Spakenburg en UNA. Zeller zal nu aan de slag gaan bij TEC, ook hij wordt volgens De Gelderlander op huurbasis naar Tiel gestuurd.

Vaste basiskracht

De 23-jarige speelde al vier jaar voor Achilles’29 en kwam in de Jupiler League tot liefst 98 wedstrijden. Dit seizoen stond hij nog veertien keer in de basis, maar moest toch vertrekken. De voormalig speler van Juliana’31 zal bij TEC dus de defensie gaan leiden. De club uit Tiel wist zich al tussentijds te versterken met Daan Disveld, Barry Maguire en Gianluca Maria, met de hoop om degradatie te kunnen ontlopen.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie