dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieTEC haalt verdediger op bij Heracles Almelo

TEC haalt verdediger op bij Heracles Almelo

TEC heeft de selectie voor komend seizoen weten uit te breiden met Marijn de Kler. De verdediger komt over van Heracles Almelo, waar in het voorjaar zijn aflopende contract niet meer werd verlengd.

Twee jaar Heracles

De afgelopen twee seizoenen kwam De Kler uit voor Heracles Almelo. De 23-jarige linkervleugelverdediger speelde in de jeugdopleiding van Vitesse, maar kwam daar niet verder dan het beloftenteam. Ook in Almelo slaagde De Kler er niet in om door te breken in het eerste elftal, het bleef beperkt bij één wedstrijd in de KNVB Beker tegen Koninklijke HFC. Een lang optreden was het overigens niet, hij viel vier minuten voor tijd in.

Derde zomeraanwinst

Nu zijn contract niet is verlengd doet de verdediger een stap terug en gaat in de Tweede Divisie bij TEC aan de slag. Eerder kondigde de club uit Tiel al de komst van Vincent van Beek (Juliana’31) en Serhat Koç (DOVO) aan. Door het vertrek van minimaal zeven spelers zal er echter nog wel wat nieuw bloed moeten verschijnen bij de oranjehemden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD