zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlClubsTECTEC haalt Van Kippersluis en Ramon Leeuwin, Sterling naar Vogels

TEC haalt Van Kippersluis en Ramon Leeuwin, Sterling naar Vogels

TEC heeft meteen gereageerd na het vertrek van Kevin Sterling naar IJsselmeervogels. De ploeg van Hans van de Haar haalde verdediger Ramon Leeuwin en Kevin van Kippersluis.

Leeuwen speelde vorig seizoen nog voor Almere City, is al 34 jaar en kwam eerder uit voor ADO Den Haag en AZ. Van Kippersluis liet zijn contract bij Quick Boys ontbinden.

Kevin Sterling brak jaren geleden door bij Stormvogels en speelde daarna voor HFC. Na een rondgang langs Katwijk en TEC start hij volgend seizoen zijn brommer voor IJsselmeervogels.  De Vogels zaten in nood na het vertrek van Marouane Afaker naar TOP Oss.

“Kevin is een geroutineerde voetballer in het hoogste amateurvoetbal en weet wat er op dit niveau gevraagd wordt. Met zijn diepgang en individuele actie kan hij zichzelf én anderen in stelling brengen om doelpunten te maken. Kortom: een welkome en waardevolle aanvulling voor onze selectie”, schrijft de technische commissie.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD