vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlClubsTECTEC haalt Scott Calderwood als trainer die 'op basis van gelijkwaardigheid' gaat...

TEC haalt Scott Calderwood als trainer die ‘op basis van gelijkwaardigheid’ gaat werken

TEC blijft verrassen, verbazen en stunten. Of dat zich ook in prestaties gaat uitbetalen blijft de vraag. Na de stunt met het aantrekken van Marcano Mengerink voor komend seizoen haalde de club met Scott Calderwood een ervaren trainer Hans van de Haar binnen.

Het bijzondere aan deze constructie is dat het duo, volgens het persbericht, op basis van gelijkwaardigheid gaat werken. En als klap op de vuurpijl gaat Calderwood zijn werk volgend seizoen ook nog combineren met zijn werk bij FC Den Bosch.

Scott Calderwood kijkt uit naar zijn samenwerking met TEC: “ Veel clubs hebben hun technische staf al voor elkaar en dan is niet makkelijk om aan een job te komen. Dus nu ik de kans krijg om het trainerschap bij FC Den Bosch te combineren met het trainerschap bij TEC, zie ik dat als een mooie gelegenheid om mij verder te ontwikkelen binnen het voetbal.

Hans van de Haar, Kees Muller en verschillende spelers ken ik al jaren en het lijkt mij leuk om samen mooie resultaten te kunnen boeken.”

 

Scott Calderwood is in bezit van zijn Coach Betaald Voetbal-diploma. Voor zijn overstap naar FC Den Bosch was Calderwood directeur spelersbeleid en trainer bij derdedivisionist DOVO uit Veenendaal, interim-trainer bij FC Dordrecht, assistent bij GA Eagles, trainer Ross County (Schotland) , assistent De Graafschap en trainer bij de amateurs van onder meer Silvolde, DFS Opheusden, DZC’68 en AVW’66. Ook is Calderwood hoofdtrainer geweest in Emiraten bij Hatta Club

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD