Volg ons
Berry Maguire TEC

Tweede Divisie

TEC haalt derde aanwinst uit Noorwegen

TEC haalt derde aanwinst uit Noorwegen

TEC heeft zijn derde aanwinst van deze winterstop bijna binnen. De Tweede Divisie-club zal zich versterken met de 27-jarige Barry Maguire. De voormalig profmiddenvelder is na Gianluca Maria (overgenomen van JVC Cuijk) en Daan Disveld (overgenomen van FC Den Bosch) de derde aanwinst.

TEC haalt Maguire

De voormalig profvoetballer heeft al een akkoord bereikt met de club. Het enige waar nu nog op gewacht moet worden, is op het ‘jawoord’ van de Noorse bond. Zodra dat gebeurd is, kan Maguire aan de slag als speler van TEC. Mogelijk dat Maguire de club kan helpen om van de zeventiende plek in de Tweede Divisie af te komen.

Carrière Maguire

Zodra Maguire aan de slag gaat bij TEC, een club uit zijn geboorteplaats Tiel, heeft hij al een hele carrière achter de rug. De middenvelder begon zijn carrière tenslotte ooit bij Theole en werd daar gescout door FC Den Bosch, ging vervolgens in 2008 naar FC Utrecht en speelde drie jaar later voor VVV-Venlo. Daarna keerde hij weer terug bij FC Den Bosch om in 2015 naar het Noorse Sarpsborg 08 FF te vertrekken. In zijn carrière heeft de middenvelder ook voor de nodige jeugdteams van Oranje gespeeld. Sinds afgelopen zomer zat Maguire zonder club.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie